Ο Φορέας Πιστοποίησης Q-check είναι ένας ανεξάρτητος Οργανισμός Ελέγχου, Επιθεώρησης και Πιστοποίησης Προϊόντων και Συστημάτων. Ο Οργανισμός ιδρύθηκε με όραμα και βασική επιδίωξη την προσφορά στους πελάτες της ολοκληρωμένων υπηρεσιών πιστοποίησης, υψηλής προστιθέμενης αξίας και ποιότητας. Ο Φορέας Πιστοποίησης Q-check δραστηριοποιείται με συνέπεια και αποτελεσματικότητα σε Ελλάδα, Κύπρο, στα Βαλκάνια και στον ευρύτερο χώρο της Μεσογείου προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες διεθνούς κύρους και αναγνώρισης.

 

Όλα τα στελέχη και οι συνεργάτες του φορέα είναι καταξιωμένοι επιστήμονες που διαθέτουν άριστες γνώσεις και πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στους τομείς που εξειδικεύονται εξασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

 

Η επιτυχής πορεία και συνέχεια του Φορέα Πιστοποίησης βασίζεται απόλυτα στην ανάπτυξη και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της και αυτό επιτυγχάνεται μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και κατάρτισης, που υλοποιείται με ευθύνη του φορέα Q-check σε όλα τα τμήματα και τις δραστηριότητες πιστοποίησης.Το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό αποτελείται από διάφορες ειδικότητες όπως Χημικοί, Χημικοί Μηχανικοί, Μηχανολόγοι, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Γεωπόνοι, Κτηνίατροι ειδικευμένοι στα αντικείμενα ελέγχου και πιστοποίησης.

 

Ο Φορέας επιλέγει να συνεργάζεται με γνωστούς, αξιόπιστους και έγκυρους Οργανισμούς Πιστοποίησης της Ελλάδος και του εξωτερικού ανταλλάσσοντας τεχνογνωσία και εμπειρία στο πιο υψηλό επίπεδο που επιτρέπει στους πελάτες της να αποκτούν πιστοποιητικά αναγνώρισης διεθνούς κύρους.Η διοίκηση του οργανισμού προγραμματίζει και υλοποιεί τις απαραίτητες ενέργειες αναγνώρισης και διαπίστευσης από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς ελέγχου, επίβλεψης και διαπίστευσης προσφέροντας αμερόληπτες, αξιόπιστες και αναγνωρισμένες υπηρεσίες πιστοποίησης.

moto2

logo-esyd 2

Βρίσκεστε εδώ :   ΑρχικήΕταιρεία

Διασύνδεση σε κοινωνικά δίκτυα:

Επικοινωνία

Ερυθρού Σταυρού 9-17, 41221 Λάρισα
Τηλ: 2410 538 835
Fax: 2410 538 919

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκπαίδευση

Η Q-check cert οργανώνει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για επιθεωρητές ποιότητας αλλά και προσωπικό επιχειρήσεων που ασχολείται με θέματα ποιότητας.

Διασυνδέσεις

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
506